Megújult a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár honlapja!

2007. április 5. | Szerző | Kategória: Nincs kategorizálva

Örömmel jelenthetjük, hogy a korábbi, kezdetleges honlapunk helyett, a jövőben ezzel a megújított és tartalmában is gazdagabb honlappal tájékoztatjuk majd Önöket programjainkról.

A megindulást követő hónapokban igyekszünk a honlap működését gördülékennyé és zavartalanná tenni, hogy a szeptemberi „évadkezdéstől” már tökéletesen szolgálja kapcsolatunkat.

Feltételezzük, hogy a meginduláshoz szükséges, jelentős mennyiségű adattömeg felvitele közben vétettünk hibákat is, ezért köszönettel veszünk minden kiigazítást segítő észrevételt.

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy honlapunk, a közvetlen elérhetőségen kívül, a székesfehérvári önkormányzat honlapjáról, valamint Brájer Éva területi képviselő honlapjáról is elérhető.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani ifjabb Adorján Viktornak, akinek munkája lehetővé tette, hogy az igényeinket tükröző és remélhetőleg az Önök tetszését is elnyerő weblap létrejöjjön.

Programjainkon kívül betekintést nyerhet még közösségeink életébe, tájékozódhat könyvtárunk szolgáltatásairól és archívumunk révén a korábbi eseményekről, rendezvényekről is.

Általános információkat tartalmazó oldalunkon megismerkedhet munkatársainkkal, segítséget kaphat az intézmény megközelítéséhez, és tájékozódhat az épület felújításával kapcsolatban.

„Vásárcsarnok” című rovatunkban a terembérleti lehetőségekről, a jelmezkölcsönzési lehetőségekről, illetve a honlapunkon történő hirdetési lehetőségekről kaphat információt.

Címkék:

A hozzászólások lezárultak.