Könyvismertetés és tere-fere

2007. október 30. | Szerző | Kategória: Területi Nyugdíjas Klub

2007. október 1-jén 15 órától a Tere-fere keretén belül beszélik meg a nyugdíjasok a következő hónapok eseményeit. Október 8-án 15 órától Fáncsik Ilona lesz a vendégünk, aki gyógytornát tart az időseknek.

Nagyi olvasó
16 órakor a területi nyugdíjas klub tagjait invitáljuk könyvismertetéssel egybekötött „tere-ferére”. Felhívjuk  figyelmüket  azokra a könyvekre (pl. Oláh Andor: A reuma gyógyítható, Nemes A. – Szabó Imre: Tanácsok visszérbetegeknek, Nemes A. – Acsádi Gy.: Tanácsok érszűkületes betegeknek, stb), melyek az életkoruknak megfelelő legfontosabb kérdésekkel foglalkoznak, illetve az életminőségük javítására  vonatkozó javaslatokat, tanácsokat is tartalmaznak. Ugyancsak figyelmükbe ajánljuk az „Ideál” c. természetgyógyászati magazint, amiből rendszeresen tájékozódhatnak az egészséges életmód kialakításával és fenntartásával kapcsolatos legújabb gyógyászati eredményekről. E témáról folyik majd a beszélgetés is.

Október 15-én 15 órától pedig Medgyesi Bertalanné lesz a vendégünk. Október 29-én 15 órától diavetítéssel szórakoztatjuk a nyugdíjas klub tagjait.

Címkék:

A hozzászólások lezárultak.