Ünnepélyes eredményhirdetés

2008. január 22. | Szerző | Kategória: Nincs kategorizálva

A Tollpihe Meseíró Pályázat ünnepélyes eredményhirdetését 2008. január 22-én, a Magyar Kultúra Napján rendeztük meg a Táncsics Mihály Általános Iskolával közösen. A díjakat Békés Pál író, zsűrielnök adta át a gyerekeknek. A zsűri tagjai, Kálnay Adél és Sohonyai Edit írók mellett jelen volt Bakonyi István, a Vörösmarty Társaság elnöke; Csimáné Kiss Ilona igazgatóhelyettes asszony, s szólt a jelenlévőkhöz Adorján Viktor igazgató úr is.

Különdíjban részesült az első korcsoportból Szabó Alexandra (Árpád Úti Óvoda), Borján Dóra (Hétvezér Általános Iskola), Tamáska Alexandra (Kodály Zoltán Általános Iskola); a második korcsoportból Zalavári Sára (Hétvezér Általános Iskola) és Miliás Gábor (Táncsics Mihály Általános Iskola).
Harmadik díjat kapott Tóth Tamás (Széna Téri Általános Iskola) és Agócs Helga (Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola).
Második helyezésben részesült Szabó Bakos Norbert (Felsővárosi Általános Iskola) és Biczi Sándor (Hétvezér Általános Iskola).
A pályázat nyertesei:Klujber Nóra Dóra 4/A és Varga Hanna Fanni 6/A osztályos (mindketten a Munkácsy Mihály Általános Iskola tanulói) lettek.
A két első helyezettet a díjátadás napján bemutatta a Fehérvár Televízió. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Címkék:

A hozzászólások lezárultak.