Lovag tábor

2009. július 17. | Szerző | Kategória: Felhívások

2009. július 13-17-ig a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban udvaronc- és udvarhölgyképző LOVAG TÁBOR indul!

A tavalyi nagysikerű ’Reneszánsz nyár’ című táborunk sikerén felbuzdulva idén is megrendezzük napközis lovagtáborunkat. A tervezett programok igénybe veszik a gyerekek szellemi képességét, kézügyességét, kreativitását, csapatszellemét és szereplési vágyát. A tábor biztonságos, szép környezetben zajlik, megfelelő szakmai segítséggel és elhivatottsággal.

Ízelítő a programokból: Jelmezek, kiegészítők készítése; Kézműves foglalkozások; Bűbájosság, séta a tanösvényen; Szülői délután tábortűzzel, bográcsozással, műsorral; Korabeli játékok, találós kérdések, közmondások; Ismerkedés a lovagi élet szokásaival,a középkori kultúra jellegzetességeivel;  Heraldika, játékos lovagi tornák, hímző szalon és még sok más érdekesség!

A tábor díja 11.000 Ft/fő, testvérpár esetén 9500 Ft/fő, amely magában foglalja a napi háromszori étkezést is. Jelentkezni és részvételi díjat befizetni 2009. június 12-ig lehet a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban (8000 Székesfehérvár, Sóstó ltp. 1.). Bővebb információért forduljanak Iszkádi Erikához a következő telefonszámokon: 501-161-es telefonszámon.

Címkék: ,

A hozzászólások lezárultak.