„Mesebeli álom” rajzpályázat

2009. november 10. | Szerző | Kategória: Felhívások, Pályázatok

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár  rajzpályázatot hirdet mindazoknak az óvodás korú gyerekeknek, akik szeretik és várják a Mikulást „Mesebeli álom ” címmel.

A rajzpályázatra olyan alkotásokat várunk, amelyek tükrözik a gyermekben kialakult képet a Mikulás misztikus világáról. Az ünnepi készülődés varázsa, a várakozás, a találkozás reménye a gyermeki fantáziát felerősíti. Hogy ez a kép milyenné lesz és meddig tart, rajtunk, felnőtteken is múlik. Teremtsünk alkalmat a közös élmények átélésére, tegyük szebbé gyermekeink és unokáink ünnepét!

A leveleket, alkotásokat 2009. november 28-ig várjuk a művelődési ház könyvtárába, illetve postacímünkre.

A pályázatra A/4 méretű, fekvő vagy álló helyzetű rajzlapon, vagy más nem törékeny anyagon, bármely technikával készült (pl.: vízfesték, tempera, olajfesték, filctoll, tollrajz, zsírkréta, pasztell, montázs, batikolás, kollázs, vegyes technika stb,) alkotással lehet jelentkezni.

Egy pályázó  csak egy alkotással vehet részt a pályázaton.

A rajzok hátoldalára kérjük ráírni a következő  adatokat:

  • a mű címét
  • az alkotó nevét, címét, telefonszámát
  • a csoportot
  • az óvoda nevét, címét

A beérkezett alkotásokat december 1-jén kiállítjuk a művelődési ház Folyosógalériájában és a folyosón elhelyezett paravánokon.

A díjkiosztóra 2009. december 5-én, 10:00 órakor kerül sor a Mikulásváró Cimbora és Berázda klubunk keretén belül. A díjakat személyesen a Mikulás adja át.

Címkék: ,

A hozzászólások lezárultak.