Füveskert Öngyógyító Klub

2009. december 28. | Szerző | Kategória: Egyedi rendezvények, Kiemelt ajánlatunk

Gyógynövény-ismereti, egészségvédelmi és hagyományörökítő előadássorozat indul a Művelődési Házban Becse Ildikó tájépítészmérnök, természetvédelmi mérnöktanár és Sóspataki Ferenc természetgyógyász vezetésével. Célunk egészségmegőrző és fiatalság hosszabbító ismeretek átadása, ősi magyar öngyógyító módszerek elsajátítása, a környezettudatos életvitel népszerűsítése. A kéthetente sorra kerülő előadásokra szeretettel várunk mindenkit. Az előadássorozat első témája:

2010. január 14-én, csütörtökön 17.00 órakor Téli betegségek megelőzése lesz.

Előadók: Becse Ildikó tájépítészmérnök, természetvédelmi mérnöktanár

Sóspataki Ferenc természetgyógyász

2010. január 28-án, csütörtökön 17.00 órakor Gazdasszonyi praktikák I.

Gyógyulás a magyar népi tisztítószerek által;az újkor betegítő házi vegyszerei című vetítéses előadás lesz.

Előadó: Becse Ildikó tájépítészmérnök,természetvédelmi mérnöktanár

További előadásaink témái: méregtelenítés és salaktalanítás, enzim-táplálkozás, egészség lúgosítással, gazdasszonyi praktikák az egészségvédelemben (tisztálkodás, tisztítás, kozmetikumok, főzés, öngyógyító kiskert stb.), gyógyító gombák, a magba zárt kozmikus energia, a rák elleni küzdelem Isten patikájából, népbetegségek gyógyítása a fitoterápia segítségével.

A Füveskert öngyógyító klub tervezett programjai: előadások az öngyógyításról, gyógynövény-ismereti családi kirándulások Székesfehérvár környékén, ismerkedés a Sóstói Természetvédelmi Terület gyógyhatású növényeivel, gyógyhatású termesztett növények vására, biokertészeti ismeretek gyakorlása, tapasztalatcsere.

További információk: Becse Ildikó, 30/647-7726

A programsorozat ingyenes!

Címkék:

A hozzászólások lezárultak.