Öngyógyító Klub

2010. január 27. | Szerző | Kategória: Egyedi rendezvények

2010. febr. 11. (csütörtök) 17 órai kezdéssel Egészség lúgosítással A sav-bázis egyensúly visszanyerése és megtartása – Savasító és lúgosító ételeink
Előadó: Sóspataki Ferenc természetgyógyász

2010. febr. 25. (csütörtök) 17 órai kezdéssel Gazdasszonyi praktikák II.
Gyógyulás a magyar népi tisztálkodási szerek által; Az új kor betegítő kozmetikumai

Előadó: Becse Ildikó tájépítészmérnök, természetvédelmi mérnöktanár

Gyógynövény-ismereti, egészségvédelmi és hagyományörökítő előadássorozat indult Székesfehérvár-Maroshegyen, a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. Az előadások Becse Ildikó tájépítészmérnök, természetvédelmi mérnöktanár és Sóspataki Ferenc természetgyógyász vezetésével zajlanak. Várunk mindenkit, akit érdekelnek az egészségmegőrző és fiatalság hosszabbító ismeretek, ősi magyar öngyógyító módszerek elsajátítása, a környezettudatos életvitel népszerűsítése. A kéthetente sorra kerülő előadásokra szeretettel várunk mindenkit!

További előadásaink témái: méregtelenítés és salaktalanítás, enzim-táplálkozás, gazdasszonyi praktikák az egészségvédelemben (tisztálkodás, tisztítás, kozmetikumok, főzés, öngyógyító kiskert stb.), gyógyító gombák, a magba zárt kozmikus energia, a rák elleni küzdelem Isten patikájából, népbetegségek gyógyítása a fitoterápia segítségével.
A Füveskert öngyógyító klub tervezett programjai: előadások az öngyógyításról, gyógynövény-ismereti családi kirándulások Székesfehérvár környékén, ismerkedés a Sóstói Természetvédelmi Terület gyógyhatású növényeivel, gyógyhatású termesztett növények vására, biokertészeti ismeretek gyakorlása, tapasztalatcsere.
További információk: Becse Ildikó, 30/647-7726

Címkék:

A hozzászólások lezárultak.