Természetjárás és egy kis extra!

2010. július 18. | Szerző | Kategória: Kiemelt ajánlatunk

Ezen a hétvégén a megszokott vasárnapi Zichy ligeti program mellett egy kis extrára, sőt egy kis természetjárásra is várjuk a kedves érdeklődőket. 2010. július 24-én szombaton 18.00 órakor a The John Henry Newman School Choir and Wind Band előadását hallhatják. Vasárnap Tótpál Szilvia csodálatos operett-műsorát hallgathatják meg.

Szombaton még egy családi kirándulást is ajánlunk Önöknek A Természet ajándékai Kincső-napi Gyógyfüves Kincskeresés a Szúnyog-szigeten hajókirándulással és természetismerettel címmel.

Tervezett program: A Szúnyog-sziget és a Mészeg-hegy gyógyító hatású szelíd vadvirágai, terepi gyógynövény-ismeret és – gyűjtés, természetismeret, vízvizsgálat, tájmúzeum (belépőjegy: pár 100,- Ft), hagyomány-örökítő és környezetpedagógiai játékok, hajókirándulás, ajándék gyógyfüves-receptek

Találkozó: Agárd, hajóállomás 9.45, hajóindulás: 10 óra, (várható hazaérkezés Agárdra: hajó: 15.00 vagy 16.30 vagy 17.30) (Hajójegy retúr 1000.- Ft)

Elérhetőség:          15 óra után: Becse Ildikó (tel: 30/64-777-26)

Program-vezetők:  Becse Ildikó (természetvédelmi mérnöktanár, környezeti nevelő)
Sóspataki Ferenc (természetgyógyász)

Ajánlott felszerelés: időjáráshoz és terephez alkalmazkodó lábbeli és öltözék, távcső, egésznapi elemózsia, ivóvíz, kosár és metszőolló

Ide kattintva megtekintheti a teljes Zichy ligeti programot.

Jó szórakozást kívánunk!

Címkék:

A hozzászólások lezárultak.