Kerekítő Hangmadár

2011. január 1. | Szerző | Kategória: Könyvtári rendezvényeink

Az új esztendőben is csivitel madarunk: a remekbe szabott KEREKÍTŐ kezdeményezés (mára már inkább mozgalom) foglalkozásvezetőjeként Mike-Varga Csilla hív minket egy különleges rétre, ahol elénekeljük, eljátszuk, elmondókázzuk – egyszóval ,,elmesézzük” magunkat.
Kíváncsian várjuk, hogy mi is fel-kerekedhessünk!  www.kerekito.hu
A székesfehérvári Kákics Együttesnek pedig köszönjük a gyönyörű karácsonyi ajándékot.

,,Szeretet – Kerekítés a Szent Kristóf Házban

A megérkezésemkor éreztem, hogy itt más minden. Vártak. Engem vártak, ismeretlenül, telve szeretettel, kíváncsisággal, őszinte érdeklődéssel.
Aztán következett az ÉLMÉNY és VARÁZSLAT. A közös játék, móka, kacagás, furulyaszó, zenélés és skandálás, táncos télűzés és zöldágas tavaszköszöntés, szúnyogkergetés és békabrekegés,fecskebúcsúztatás és dalos szüret. Sikerült a terv: a morcosan érkező Kerekítő Manó jókedvre derült mert megmutattuk Neki, hogy az év minden szaka lehet szép, majd a hosszú képzeletbeli kirándulás és a bőséges cipóvacsora után álomba csucsujgattuk. Együtt, mert a Szent Kristófos csapat nem ismer lehetetlent, ahogyan a program szervezője Berta Oti írta nekem Róluk: „Igazi reményhozók.” Reményhozók, lélekmelengetők, szívekbe költözők. Köszönöm Nekik és segítőiknek ezt a kivételes délutánt!
Visszavágyom-visszavárnak… ”
„A Szent Kristóf a nyugalom szigete.”

Címkék:

A hozzászólások lezárultak.