Hulladékból termék

2011. január 3. | Szerző | Kategória: Kaleidoszkópia, Kiemelt ajánlatunk

2011-től a kiállítás sorozat váltja, az eddig nagy sikerrel működő ,,mű-hely-szín” sorozatunkat. Az új tárlat változatos témákkal foglalkozik, melyek megnyitóját minden alkalommal egy előadás kíséri, amelyből számos érdekességet is megtudhatunk az adott témával kapcsolatban.

Hulladékból Termék című kiállítással egybekötött előadássorozat megnyitójára várjuk a kedves érdeklődőket 2011. január 14-én, pénteken 17.00 órakor

Megnyitja: Simon Beatrix, kommunikációs és pályázati referens – Depónia Kft.
Előadást tart: Gelencsér János, Gaja Környezetvédő Egyesület
A tárlat száz magyar hulladékhasznosító cég több ezer termékéből mutat be egy válogatást. Társadalmunk egyik legégetőbb problémája rossz állapotú környezetünk. Ennek egyik példája az egyre nagyobb mennyiségben keletkező hulladékok, melyek kezelése és lerakása újabb értékes erőforrásokat von el a jelen- és jövő generációk tartalékaiból. Ezért is kiemelten fontos terület a hulladékok keletkezésének megelőzése és újrahasznosítása. Ezen tevékenységek bemutatására hívatott ez a tárlat. A Depónia Kft. egyre nagyobb szerepet vállal az aktív környezetvédelemben, a környezeti terhelések csökkentésében és egyre nagyobb figyelmet fordít a komposztálásra, a szelektív hulladékgyűjtésre és a korszerű hulladékgazdálkodásra. Az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. pedig elkötelezett kommunikációs tevékenységet folytat a környezetvédelmi szemléletformálásért, a fenntartható fejlődés fogalmának és tartalmának megismertetéséért.
A belépés ingyenes!
A tárlat február 4-ig tekinthető meg!

Címkék:

A hozzászólások lezárultak.