Mesemondók a Táska Rádióban

2011. március 28. | Szerző | Kategória: Híreink, Óperenciás Városi Meseünnep és Mesemondó Verseny

2011. március 9-én, szerdán az Óperenciás Városi Mesemondó Versenyen a Táska Rádió munkatársai felajánlották a nyertes gyermekeknek, hogy felveszik stúdióban a meséiket. A rádió a versenyről 4 részes adást készített, ezekben mesék és interjúk vannak vegyesen: ezeket az adásokat március 28-29-30-31-én sugározzák először. Az FM 97.5-ön vagy a www.taskaradio.com-on lehet online hallgatni a KÚL című rovatban minden nap 19-től 20 óráig. Minden egyes adást másnap délelőtt 11-től 12-ig ismételnek meg legközelebb.

Az alábbi linken szerepel a rádió műsorújságjában, ahol rövid leírásban azt is megjelöltük: ki mikor szerepel majd. http://www.taskaradio.com/musorujsag/index.php?musor_nap=2011-03-28

2011. március 28.:
„A mai adásban interjút hallhattok két részben Adorján Viktorral, a művelődési ház igazgatójával; akik pedig mesélnek – Riba Dániel és Czuczor Domonkos András! Ez nem mese…!
Műsorvezető(k):Pásztler Kitti, Kovács Dóri”
2011. március 29.:
„A mai adásban jön az egyik korcsoport zsűrije, Néda Lászlóné és Berta Oti, valamint interjúkat hallhattok Simon Csabával és Ludmann Rebeka Lénával; akik pedig ma mesélnek – Simon Csaba és Ludmann Rebeka Léna. Ez nem mese…!
Műsorvezető(k): Pásztler Kitti, Fraller Ildikó, Kovács Dóri”
2011. március 30.:
„A mai adásban beszélgetést hallhattok Vendég Judit tanítónővel, aki a Munkácsyból érkezett kisdiákok felkészítő tanára volt; a versenyzők közül Majorosi Virágot, Bárány Pétert és Somos Nórát kérdeztük. Akik pedig mesélnek: Majorosi Virág, Somos Nóra és Lendvai Katalin. Ez nem mese…!
Műsorvezető(k): Lukács Anna, Fraller Ildikó, Kovács Dóri”
2011. március 31.:
„A mai adásban beszélgetést hallhattok Molnár Erikával, Molnár István Károllyal, Eisenberger Jankával, Hanza Márk Noéval és Szabó Olivérrel, akik mindannyian a zsűri dolgát nehezítették színvonalas előadásaikkal. Akik pedig mesélnek: Molnár Erika, Molnár István Károly és Eisenberger Janka. Ez nem mese…!
Műsorvezető(k): Pásztler Kitti, Lukács Anna, Kovács Dóri”

Címkék:

A hozzászólások lezárultak.