Tollpihe Meseíró Pályázat 2011

2011. szeptember 1. | Szerző | Kategória: Felhívások, Híreink, Pályázatok

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár a Táncsics Mihály Általános Iskolával és a Fehérvár Televízióval közösen idén 7. alkalommal hirdeti meg a TOLLPIHE MESEÍRÓ PÁLYÁZATOT.

A tavalyi pályázat nyertesei életkoruktól függően csákvári vagy erdélyi táborunkban vehettek részt térítésmentesen. Az idei győzteseket könyvjutalom mellett szintén rangos díjakkal jutalmazzuk, emellett a díjnyertes művek megjelennek a művelődési ház által később kiadandó Tollpihe Antológiában.

A pályázatra 3–8. osztályos, Fejér megyében élő tanulók jelentkezését várjuk 2011. szeptember 23-ig.

Jelentkezni az iskolákban és a művelődési házban beszerezhető jelentkezési lap a Gárdonyi Géza Művelődési Házba történő visszaküldésével lehet.

A pályaművek terjedelme maximum három nyomtatott oldal lehet. Témájukkal, irodalmi formájukkal kapcsolatban nincs semmiféle megkötés.

A meséket 2 nyomtatott példányban 2011. december 10-ig

kérjük a Gárdonyi Géza Művelődési Házba (8000 Székesfehérvár, Sóstó lakótelep 1.) postán vagy személyesen eljuttatni. Az írásokra írják rá a szerző nevét, lakcímét, szülei telefonszámát. A borítékon tüntessék föl: Tollpihe Meseíró Pályázat.

Eredményhirdetés 2012. január 20-án, a Magyar Kultúra Napján!

A pályázatra jelentkezők számára lehetőséget biztosítunk, hogy pályamunkájuk sikeres megírásához, négy alkalommal felkészítő foglalkozásokon vegyenek részt a Tollpihe Meseíró Klubban, melyek témakörei átfogják a pályamű elkészítésének legfontosabb területeit és folyamatát. Pályázhatnak azok is, akik a foglalkozásokon nem vesznek részt!

Az ingyenes foglalkozások az alábbi időpontokban lesznek:

1. Szeptember 24., szombat, 10.00–12.00 óra.

2. Október 15., szombat, 10.00–12.00 óra.

3. November 12., szombat, 10.00–12.00 óra.

4. December 10., szombat, 10.00–12.00 óra.

A foglalkozásokat Kálnay Adél író, pedagógus vezeti.

A foglalkozások helyszíne a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár.

Címkék:

A hozzászólások lezárultak.