A 2012-es Tündérszó pályázat díjazottjai

2012. május 8. | Szerző | Kategória: Kiemelt ajánlatunk, Tündérszó 2012

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár harmadik alkalommal meghirdetett nemzetközi meseíró pályázatának zsűrizése lezárult. A zsűrinek idén 400 mese közül kellett kiválasztania a legjobb alkotásokat, amely rendkívül nehéz feladatnak bizonyult. A pályázatra összesen 7 ország 164 településéről (125 magyarországi- és 27 erdélyi-, 4 felvidéki-, 3 vajdasági-, 2 kárpátaljai-, 1 svájci-, és 1 amerikai településről) érkeztek mesék.

A zsűri tagjai:

Kálnay Adél, Sohonyai Edit, Nógrádi Gábor írók

A NEVEKET NEM EREDMÉNY SZERINT, HANEM ABC SORRENDBEN TÜNTETTÜK FEL, AZ ELÉRT HELYEZÉST AZ EREDMÉNYHIRDETÉS HELYSZÍNÉN TUDJÁK MEG A GYERMEKEK!

Az eredményhirdetésre 2012. május 19-én (szombaton) 15.00 órakor kerül sor, Székesfehérváron a Városi Képtárban – Deák Gyűjtemény (Oskola u. 10.) kiállítótermében.

A fiatalabb korosztályból helyezést értek el: Endrey-Nagy Ágoston, Zámoly; Erszényi-Szabó Blanka, Baja; Kató Balázs, A szalmaszál története; Szaszák Luca, Bükkábrány

Az idősebb korosztályból helyezést értek el: Ádám Luca, Várpalota; Novák Blanka, Eger; Sutus Ákos, Szabadka; Szakács Beáta, Marosvásárhely

A sok színvonalas alkotásra való tekintettel, a díjazottakon kívül 15 meseírónak könyvjutalmat postázunk el, és még 30 gyermeknek ugyancsak postán juttatunk el dicséretet.

Minden kedves pályázónak köszönjük a meséket, és reméljük: jövőre is ilyen nagy kedvvel pályáznak a gyermekek.

A helyezetteknek előre is gratulálunk, találkozunk Székesfehérváron!

A Tündérszó Meseíró Pályázatot támogatja:
Kortárs Művészeti Fesztivál
dr. Cser-Palkovics András polgármester úr
Tiszta Formák Alapítvány

Címkék:

A hozzászólások lezárultak.