Könyvtáunk változásai

2013. augusztus 28. | Szerző | Kategória: Híreink

Könyvtárunk új szolgáltatásai

 

Új számítógépek

Könyvtárunkban szeptembertől, az ENTER projektünknek köszönhetően  új,  Windows 8 operációs rendszerrel és Microsoft Office 2013 programcsomaggal ellátott modern számítógépekkel, valamint egy speciális eszközökkel ellátott állomással várjuk kedves olvasóinkat.

A speciális állomás arra ad lehetőséget, hogy ha valaki nem lát vagy hall jól, illetve egyéb korlátozottság fennállása következtében is megfelelő módon tudja használni a számítógépet, az internetet.  Ebben segítség nyújt a képernyőnagyító és képernyőfelolvasó program, speciális és Braille billentyűzet, fejegér, mely egy speciális szoftver és egy webkamera összekapcsolásával érzékeli a felhasználó fejének mozgását, tekintetét, amivel tudja vezérleni a számítógépet.

Online katalógus

Honlapunkon megindult online katalógusunk, melynek segítségével kényelmesen, otthonról követheti nyomon kölcsönzési adatait, valamint gyorsan és egyszerűen találhatja meg kölcsönözni kívánt könyvét könyv-tárunkban.  Elérhető: ITT!

 

Online beiratkozás

Akár otthonról is lehet könyvtárunk tagja. Nem kell mást tennie, mint online felületünkön kitölti a beiratkozáshoz szükséges adatait és elküldi rendszerünkbe.  A felület megtekinthető: ITT!

Könyvtárunk új nyitva tartása

 

Hétfő:                 10.00 – 17.00

Kedd:                 10.00 – 17.00

Szerda:              10.00 – 17.00

Csütörtök:          13.00 – 19.00

Péntek:                9.00 – 16.00

Szombat:           10.00 – 14.00

Vasárnap:                     ZÁRVA

A hozzászólások lezárultak.