„Ötről a hatra!”

2013. szeptember 12. | Szerző | Kategória: VI. Maroshegyi Böndörödő

Tisztelt Maroshegyiek!

és Tisztelt Nem-Maroshegyiek!

Régi és Leendő Böndörödő-Társak!

 

Elérkezett az ideje, hogy immár ötről a hatra jussunk végre! Merthogy – ki gondolná, hogy így rohannak az évek! – a tavalyi, ötödik Böndörödőt immár a hatodiknak kell követnie az idén! Ne tétovázzunk tehát, hanem vágjunk bele, s kerekítsünk ismét egy jó hangulatú szombatot régi jó szokásunk szerint Maroshegyen, a szüret jegyében, mindannyiunk örömére és megnyugvására!
Mert ki tagadhatná, hogy szükségünk van erre most is, mint a megelőző években, hogy kifújjuk magunkból a nyaralás fáradalmait, az iskolakezdéssel járó lótás-futás megpróbáltatásait, a nyári hőségek izzadását és a szabadságok utáni munkakezdések mindig megdöbbentő élményét egyaránt. Mert azt sem tagadhatja senki emberfia, aki böndörödött már valaha egyszer is, hogy mindezektől megszabadulni igazán csak egy jó kis böndörödéssel lehet. Az pedig szintén igaz, hogy túl az ötödik alkalmon, szereztünk már némi tapasztalatot valamennyien abban, hogy miként is lehet egy jót böndörödni, ezt a tudást felhasználva jó reménnyel foghatunk bele ismét. Azoknak pedig, akik esetleg még sohasem böndörödtek, csak azt tanácsoljuk, hogy utánozzák nyugodtan a tapasztaltabb böndörödőket és engedjék el, érezzék jól magukat, mert a Böndörödőnek egyéb titka nincsen!

Ami bennünket, szervezőket illet, erőnkhöz mérten ehhez kívánunk minden lehetséges feltételt megteremteni és programkínálatot biztosítani, amint azt a következő oldalakon látható is. A régebbi, rutinos böndörödők láthatják, hogy sok program már jól „bejáratott” ezek között, mert hisz’ miért is hagynánk ki olyasmiket, amik már többször is bizonyították jótékony, böndörítő hatásukat, de kínálunk olyan lehetőségeket is, amelyeknek újdonságát most tesszük próbára először.

Várunk tehát mindenkit szeptember 21-én, a megszokott helyszínre, mert ne feledjék: ötről a hatra csak együtt juthatunk!

Adorján Viktor
igazgató

A hozzászólások lezárultak.