LIGET – folyosógalériai kiállítás

2014. január 3. | Szerző | Kategória: Folyosógaléria, Híreink, Kiállítások

LIGET

2014. január 20-tól, hétfőtől folyosógalériánk keretében a Liget Műhely Alapítvány munkásságát bemutató könyvtárlatot tekinthetik meg a kedves érdeklődők.

A közhasznú Liget Műhely Alapítvány tevékenységei közé tartozik a Liget című irodalmi és ökológia folyóirat megjelentetése, könyvek kiadása, előadássorozatok szervezése, valamint 2008 óta a Szitakötő című negyedévi irodalmi és ökológiai gyereklap megjelentetése, mely az integrált ökológiai program alapja.

Könyvtárunk 2013. őszén (megtekintés ITT) a Liget Műhely Alapítvány hazai és határon túli könyvtárak, színházak, múzeumok, kulturális és oktatási intézmények, civil szervezetek számára meghirdetett pályázatán 150.000 Ft értékben Liget-kiadványokat nyert. Eme kiadványok kerülnek bemutatásra galériánkban, valamint ezen kiadványok természetesen elérhetőek könyvtárunkban is.

2014. januárjában indul új foglalkoztatási-sorozatunk LIGET címmel, melynek keretében jött létre a LIGET-KÖNYVKLUB felnőtteknek, gyerekeknek pedig a SZITAKÖTŐ .

Aki szeret olvasni és érdeklődik a Liget-kiadványok iránt, azokat szeretettel várjuk a foglalkozásokra és a LIGET-KÖNYVKLUBBA!

 

 

Címkék:

A hozzászólások lezárultak.