Tollpihe pályázat ünnepélyes díjátadó

2014. január 9. | Szerző | Kategória: Egyedi rendezvények, Híreink, Pályázatok, Tollpihe Meseíró Pályázat

Tollpihe pályázat ünnepélyes díjátadó

 

2014. január 21-én, kedden 15.00 órakor a Magyar Kultúra Napján a 2013. évi Tollpihe Meseíró Pályázat ünnepélyes eredményhirdetésére várunk minden kedves pályázó gyermeket és kísérő szülőt, pedagógust a Városház téri Hiemer–házban.


2013. Tollpihe Meseíró Pályázat díjátadó ünnepség

 2013. novemberében a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesületa Táncsics Mihály Általános Iskolával és a Fehérvár Televízióval közösen 9. alkalommal hirdette meg a Tollpihe Meseíró Pályázatot. A pályázatra 3–8. osztályos, Fejér megyében élő tanulók jelentkezését várták.

 A Tollpihe Meseíró Pályázat során a sikeres meseíráshoz idén is segítséget nyújtott  Kálnay Adél író, pedagógus által vezetett, évek óta népszerű meseíró klub.

Idén a legtöbb mese a székesfehérvári Széna Téri Általános Iskolából érkezett, de pályáztak még a Szent Imre Általános Iskolából, a Kossuth Lajos Általános Iskolából, a Táncsics Mihály Általános Iskolából, a Kodály Zoltán Általános Iskolából, a Hétvezér Általános Iskolából, a Felsővárosi Általános Iskolából, a Munkácsy Mihály Általános Iskolából is.

A Székesfehérváron lakó gyermekek mellett érkezett mese Nádasdladányból, Szabadbattyánból, Magyaralmásról és Zámolyról is.

A zsűrit idén Kálnay Adél író, Sohonyai Edit író és Adorján Viktor író képviseli.

Címkék:

A hozzászólások lezárultak.