Online katalógus

Kedves Olvasó!

Online katalógusunk segítségével kényelmesen, otthonról követheti nyomon kölcsönzési adatait intézményünk honlapján.  Nevének  és olvasójegyének sorszámának beütésével megnézheti, hogy milyen könyvek vannak kint Önnél, s ezeknek mikor jár le a kölcsönzési határidejük

Az online katalógus további előnye, hogy gyorsan és egyszerűen találhatja meg kölcsönözni kívánt könyvét könyvtárunkban. Kereshet a könyvtár katalógusában, megnézheti, hogy egy bizonyos dokumentum megvan-e, bent van-e, s ha kölcsönzésben van, mikor hozzák vissza. Megtudhatja, hogy egy bizonyos szerzőnek milyen kötetei találhatóak a könyvtár állományában.  (A katalógus feldolgozás alatt áll, folyamatosan frissül az adatbázis.)

Kérhet hosszabbítást, előjegyzést kölcsönzésben lévő könyvekre és kérheti, hogy a könyvtár állományában nem szereplő könyveket könyvtárközi kölcsönzéssel szerezze be a könyvtár.

  • Személyesen: 8000 Székesfehérvár, Sóstó ltp. 1.
  • Telefonon: 06 22/501-160
  • E-mailben: konyvtar@ggmuvhaz.hu

Az online katalógus használata

Kölcsönzési információk:

A kölcsönzési információknál adja meg a nevét, kölcsönzési kártyája kódszámát, majd kattintson a keresés indítására. Ekkor megjelenik a kikölcsönzött könyvek listája és a kölcsönzési határidő.

Keresés a könyvtár adatbázisában:

Ha egy bizonyos könyvet keres, a főcím rovatba írja be a dokumentum címét (ha tudja a szerző nevét is, szűkítheti a találati listát), majd kattintson a keresés indítása gombra.